Verberg snelkoppelingen

het Jong Solistenproject

Nog geen 19 en nu al onafscheidelijk van je HaFaBra-instrument? Kom solo spelen met het beste fanfare orkest van Nederland!

Afgelopen zomer deed het GFO mee aan het internationale Wereld Muziek Concours in Kerkrade, met als resultaat een prachtige tweede plaats in de concertdivisie. Die muzikale kick delen we graag met jong muzikaal talent. Daarom organiseren we ook dit jaar weer een solistenproject. Zaterdagavond 13 januari 2018 is het zo ver: dan krijg jij de kans om een solowerk uit te voeren met de vice-wereldkampioen.

Lijkt jou dat kicken? Meld je dan meteen aan voor de audities op 7 oktober aanstaande, om aan ons te laten horen dat jij die plek op het podium verdient! Dit kan tot 1 oktober via info@geldersfanfareorkest.nl

Het GFO ziet naar je uit!

Het solistenproject wordt mede mogelijk gemaakt door www.RIETENwinkel.nl - Ambachtelijk gemaakte RIETEN & accessoires ONLINE bestellen.

Recente artikelen

Laatste tweet

Lijkt het je leuk om bij het #GFO te spelen, voor fantastisch publiek, met leuke jonge solisten en om nieuwe compos… https://t.co/HxnNvM86oX