Begrijp en beleef het GFO als nooit tevoren

Het programma dat het GFO ten gehore zal brengen tijdens WASBE 2017 en op het WMC 2017 heet “ongehoord”, wat in het Engels betekend “never heard before”, “unheard of” en “outrageous”.

Tijdens die optredens van het Gelders Fanfare Orkest (GFO), maar bovendien ook op 8 juli aanstaande in Elspeet, kunt u Wolfgang gebruiken. Een smartphone app die steeds vaker bij klassieke muziek in bekende concertzalen gebruikt wordt. Terwijl de muzikanten van het GFO spelen, vertelt Wolfgang wat je - precies op dat moment - hoort in de muziek. Met Wolfgang begrijp en beleef je de muziek als nooit tevoren.

Het GFO is het eerste HaFaBra-orkest wat gebruik maakt van deze innovatieve toepassing van mobiele technologie in de concertzaal. Het doel is om de concertbeleving te verrijken door uitleg en verhaal te bieden. Zo kan Wolfgang de toegankelijkheid van de muziek en betrokkenheid van het publiek vergroten.

Start Wolfgang wanneer het concert gaat beginnen, ook als je op 29 juni bijvoorbeeld voor de regionale zender L1 of de LIVE-stream zit. Geniet van onze muziek, terwijl Wolfgang vertelt over wat je hoort. Af en toe een blik op je smartphone is voldoende, want Wolfgang voedt je met bondige, goed getimede zinnen. Je hebt alle tijd om rond te kijken en van de muziek te genieten. Wolfgang is getest op dat het anderen niet afleidt.

Download vandaag nog de Wolfgang app via http://wolfgangapp.nl - deze applicatie werkt met WiFi, 3G of 4G