Afstudeerconcert van Dyon Jansen en Jeroen Ardesch

Op zaterdag 29 juni 2024 zal het Gelders Fanfare Orkest (GFO) haar medewerking verlenen aan het afstudeerconcert van Dyon Jansen en Jeroen Ardesch in het Orpheus theater te Apeldoorn.

Zij doen dit ter afsluiting van hun Master HaFaBra-directie opleiding aan het koninklijk conservatorium in Den Haag. Zowel Dyon als Jeroen spelen trombone bij het GFO en zij zullen beide beoordeeld worden door een vakkundige jury, bestaande uit Alex Schillings (hoofdvakdocent aan het koninklijk conservatorium), onze eigen chef-dirigent Erik van der Kolk en als externe commissielid Anne van den Berg.

Het beloofd een feestelijke avond te worden dat u niet wilt missen! Heeft u nog geen tickets? Dan kunt u die via de onderstaande link kopen. De tickets kosten slechts 15 euro en daarmee is koffie/thee vooraf en een pauze-drankje inbegrepen.

Wij wensen Dyon en Jeroen alvast veel succes met de voorbereidingen en hopelijk zien wij ook u op 29 juni om 20 uur in het Orpheus theater!

Ticketverkoop: https://www.orpheus.nl/voorstellingen/5631/uw-eindexamen/master-eindexam...