Dubbel-concert GFO & KNA in Harderwijk

Zaterdagavond 16 februari aanstaande verzorgt het Gelders Fanfare Orkest samen met Muziekvereniging Kunst Na Arbeid (KNA) uit Hierden een dubbel-concert in Theater Harderwijk.

KNA vormt al meer dan 70 jaar het muzikale hart van het Veluwse dorp Hierden (gemeente Harderwijk). De vereniging telt ongeveer 50 leden en verzorgt vele muzikale evenementen zowel binnen als buiten de gemeentegrenzen. Het repertoire is zeer divers, van lichte muziek tot klassieke concertwerken en van film- tot marsmuziek. Kunst Na Arbeid neemt frequent deel aan festivals en concertwedstrijden en staat sinds november 2009 onder leiding van dirigent Arno Groeneveld.

Adventures of the Beaume - Harrie Janssen
Banks of Doon - Traditional, arr. Luc Vertommen
Excalibur - Jan Bosveld
Tribute to Lionel- Andre Waignein

Na de pauze speelt het GFO;

Verso Libre - Arend Gerds
Osiris - Tjeerd Nijhof
Hymne - Arend Gerds
a Brussels Requiem - Bert Appermont

Het concert vangt aan om 20:15 uur in Theater Harderwijk, Stationslaan 26 te Harderwijk.

Zaterdag 16 februari 2019 verzorgen wij samen met @KNAhierden een dubbel-concert in Theater Harderwijk. Op ons prog… https://t.co/FVOYTuP1Md