Zijn er overeenkomsten tussen bedrijf en orkest?

Zaterdagavond 19 maart 2022 verzorgt het Gelders Fanfare Orkest (GFO) eindelijk weer een concert, deze keer in de vorm van een seminar "leiderschap" voor de Bussinesclub Veluwe Noord in theater Veluvine te Nunspeet.

Deze avond staat in het teken van een seminar over leiderschap en wordt verzorgt door het GFO, bassist Bart Voortman Bart Voortman en onze eigen dirigent Erik van der Kolk. Hoe spiegel je het werk van een dirigent met een orkest, naar een onderneming, instelling of instituut met medewerkers?

Een dirigent van een orkest en een manager in een team hebben op het eerste gezicht misschien weinig overeenkomsten. Bart kwam er, door zijn ervaring met beide, achter dat er meer overeenkomsten zijn dan je zou denken.

Doormiddel van een levendige presentatie van Erik en Bart (in het verleden ondermeer werkzaam bij Centraal Beheer/Achmea) wordt het publiek meegenomen in het thema "leiderschap". Een drietal dirigenten uit het aanwezige publiek worden in een 'maestro' sessie voor het orkest gezet, waarbij actief op de ontstane situatie wordt ingegaan met behulp van voorbeelden vanuit het orkest.

Geïnteresseerd? Informeer via info@geldersfanfareorkest.nl naar de mogelijkheden voor uw organisatie!

Tekst; Jeroen (bas tuba)
Fotografie; Benno Wonink

Vorige week verzorgde het GFO het galaconcert van het @GoudenSpiker festival. Lees hier het concertverslag:… https://t.co/HNbcvpYwzE