Bestel snel kaarten voor ons Nieuwjaarsconcert

Ons traditionele Nieuwjaarsconcert is inmiddels niet meer weg te denken uit het programma van Veluvine; ieder jaar gegarandeerd een volle zaal voor een fantastisch publiek in een prachtige ambiance.

Op zaterdag 12 januari 2019 zal de winnaar van ons Jonge Solisten-project de kans krijgen om zich aan het publiek te presenteren. Uit de audities van dit jaar hebben wij opnieuw een Jong Talent weten te selecteren te weten Gijs Kikkert (12 jaar) uit Vriezenveen. Hij is bassist bij de Vriezenveense Harmonie, waar hij al eerder gesoleerd heeft met het orkest.

Op de vraag waarom hij voor de bas heeft gekozen, luidde het antwoord heel nuchter: “ik hoorde een nummer op de radio met een hele mooie baslijn, en toen wilde ik dat ook!” Gijs wordt vrolijk van het spelen in een orkest en dat straalt hij ook uit! Gijs’ bijzondere goede beheersing op dit instrument viel de jury meteen op, naast een groot enthousiasme voor muziek die Gijs heeft.

Bestel snel kaarten voor het Nieuwjaarsconcert van het GFO via theater Veluvine in Nunspeet.

Recente artikelen

Vorige week speelden we op het HRFSTWND-concert in het Amphion in Doetinchem. Lees hier het concerverslag: