GFO op bezoek bij CWO in Groningen

Zaterdag 25 mei aanstaande verzorgt het Gelders Fanfare Orkest (GFO) samen met fanfare CWO uit Groningen een duo-concert in Groningen.

CWO is een jong en enthousiast fanfareorkest dat onderleiding van dirigent Thom Zigterman in de eerste divisie speelt. De klanken van Fanfare CWO klinken sinds 1968 in de stad Groningen. Het repertoire van de fanfare is zeer gevarieerd: van lichte tot klassieke muziek, van koraal tot mars. Sinds 2004 speelt CWO in de eerste divisie van de KNMO. Sindsdien heeft het orkest al diverse succesvolle prestaties geleverd. Concoursen en kampioenschappen, waaronder de Open Nederlandse Fanfare Kampioenschappen, Rasteder Musiktage te Rastede en het Wereld Muziek Concours te Kerkrade, staan geregeld op het programma. Maar ook optredens in de binnenstad van Groningen en concerten in samenwerking met andere muzikanten of koren vinden steevast een plaats op de drukke agenda van Fanfare CWO. Fanfare CWO wil de amateurkunst in de stad Groningen bevorderen en doet dat door ook muziek te spelen die afwijkt van het standaard fanfarerepertoire.

Fanfare CWO o.l.v. dirigent Thom Zigterman

Flourish for Fanfare - P. Sparke
Armenian Dances I - A. Reed
Verso Libre - A. Gerds
To the ones we love - T. Zigterman
Vitae Aeternum - P. Lovatt-Cooper

Gelders Fanfare Orkest o.l.v. chef-dirigent Erik van de Kolk

Northern anniversary - H. Janssen
Osiris - T. Nijhof
Tremendus - A. Gerds
Sweet toned - T. Nijhof (euphonium Gerd Wensink)
A Brussels requiem - B. Appermont

Het concert zal op 25 mei 2019 aanvangen om 20.00 uur in de Immanuelkerk aan het Overwinningsplein 1 te Groningen.

Kaarten zijn te koop aan de zaal op de avond zelf, de entree bedraagt € 10,-

Zaterdag 25 mei aanstaande verzorgt het Gelders Fanfare Orkest (GFO) samen met fanfare CWO uit Groningen een duo-co… https://t.co/yJxkLIURlJ