Verberg snelkoppelingen

WASBE 2017

Het GFO vertegenwoordigde in de zomer van 2017 als enige Nederlandse fanfare ons land op het WASBE International Symphonic Wind Band Festival, in Utrecht. Op zaterdag 22 juli verzorgden de muzikanten uit Gelderland in de Grote Zaal van TivoliVredenburg een concert onder de noemer ‘ongehoord’.

Nieuwjaarsconcert

Het Nieuwjaarsconcert van het Gelders Fanfare Orkest (GFO) is een echt familieconcert. Het concert vindt altijd plaats op de tweede zaterdag van het jaar in de sfeervolle ambiance van theater "Veluvine" te Nunspeet.

Jubileumdag 25 Jaar GFO

Zaterdag 21 september 2013; het Gelders Fanfare Orkest (GFO) vierde haar 25-jarig bestaan! Na een reguliere ochtendrepetitie in ‘Kulturhus de Talter’ te Oldebroek, was het dan eindelijk zover; tijd voor het jubileumfeest van het GFO!

"PUUR"

Onder de noemer "PUUR" verzorgde het Gelders Fanfare Orkest (GFO) onder leiding van dirigent Erik van de Kolk in 2013 een WMC-programma, gekenmerkt door originele composities voor fanfareorkest van Nederlandse componisten. Zuivere fanfaremuziek, gespeeld vanuit pure Passie voor Muziek!

Blazen in de Beurs

24 maart 2013, een zonnige zondagmiddag met een ijzige wind. Prachtige locatie met twee toporkesten en een volle zaal. Dat was Blazen in de Amsterdamse Beurs van Berlage in twee zinnen.

Afscheid dirigent Tijmen Botma

Dirigent Tijmen Botma heeft tijdens het Nieuwjaarsconcert in 2010 na vijftien jaar afscheid genomen van het Gelders Fanfare Orkest (GFO). Botma kon zijn functie niet langer combineren met het werk als dirigent voor het Fanfare Korps Koninklijke Landmacht Bereden Wapenen.

Fanfarelight

In het najaar van 2007 presenteerde het Gelders Fanfare Orkest (GFO) samen met jazz-trompetist Eric Vloeimans het programma Fanfarelight tijdens een mini-theatertournee in Gelderland/Overijssel, een combinatie van virtuoze, jazzy improvisatie en fanfare.